Navštíveno 4814x

Tekute sněhové řetězy co jsou ve spreji, co na ně řikate? taková menší nouze vyjetí z parkovyště nebo něco podobnýho, má to cenu? a jaky koupit?

02.12.2010, 09:59 |
Prady No údajně to ničí pneumatiky, ale osobní zkušenost nemám.

02.12.2010, 12:57 |
hanx zajímavý název... asi si půjdu dát k obědu tekutý kuřecí řízek do nové restaurace... sry za OT ale prostě tekutej řetěz :-D By mohli možná dodávat tekutá pouta policistům :-o

02.12.2010, 13:05 |
J-T. Hanx: Co je na tom divného? Normální název, který používají všichni včetně výrobců...
např.:
[ Link ] Taky o tom uvažuju jako o nouzovce, zkušenosti by mě přišli také vhod...
Hanx: Meleš a nevíš. je to věc používaná x roků.
Jinak osobní zkušenost nemám jediné co vím, tak známí to používá na boty když jde na ples aby m u to při tančení neklouzalo. Takže asi kdoví jak velký účinek to mít nebude. Asi jen opravdu jako nouzovka někam na parkoviště jak jste psali.
Je to absolutny nezmysel davat na auto. Pri prvom poriadnom pretoceni kolesa to straca aj ten minimalny ucinok, co to ma. Pomoze to naozaj len na topanky (na lade). Vyskusane aj na aute aj na topankach :-)

02.12.2010, 14:44 |
hanx radši nic :-) jen jsem se pozastavil nad tím názvem :-) neříkám že je to špatně
[ Link ] podle tyhle reklamy to funguje :D

02.12.2010, 17:40 |
zipo
Tekutý řetězy fungujou,ale zázraky nikdo proboha nečekejte...žádný řetězy ze spreje nevylítnou a ze závěje vás taky nevytáhnou.Zlepší to grip o chlup..takže led,uježděnej sníh..řekněme že s přivřenejma očima a citlivou prací s plynem JO.
Každopádně nejlepší jsou na boty(vyzkoušeno).
Něco podobného co postoval zipo mám od goodyearu. Je to z takové pevné umělé tkaniny s takovýmy žlábky. Mám je asi 3 roky, ale ještě nebyla příležitost je vyzkoušet.
Rustapha-659 : To jsem potřeboval vědět nečekal jsem žádný zázraky jenom prostě něco že to bude. díky
madmaik: jak to vodpíchnul:-DD
jj to z Druchemy používaly víceméně jen důchodci na boty a na hole :) na to to funguje opravdu bezvadně...na autě nelze čekat zázraky.... to už je lepší ty ponožky nebo normál řetěz, ten nezklame nikdy...